Borstgroei

BreastGrow is een pillenkuur (op basis van 6 zorgvuldig geselecteerde granen en 3 soorten hop!!!) voor vollere, steviger borsten en voor vergroting van de borsten tot twee cupmaten.

Onlangs mocht ik een vertegenwoordigster van de firma BreastGrow verwelkomen aan mijn schrijftafel. De dame (er was met geen mogelijkheid een houden aan haar in te schatten: een minieme B) verzocht mij de tekst van een mailing te concipiëren die de lezers zou overtuigen van het borst- en levensvreugdvergrotend effect van BreastGrow.

Weliswaar verdien ik mijn boterhammen met dergelijk werk, toch stond de klus mij enigszins tegen aangezien ik weinig vertrouwen had in de werkzaamheid van het product. Zou ik door de verkoop te helpen bevorderen niet medeplichtig worden aan het teleurstellen van duizenden toch al buste-ongelukkige vrouwen?

De hoge druk van mijn creatieve hyperactiviteit duwde mijn gewetensnood snel naar de achtergrond. Ik schreef de brief – “een b-tje van jezelf en een c-tje van BreastGrow” – en wenste mijn opdrachtgeefster dubbelzinnig veel succes met het product.

Zij was dusdanig in haar noppen met mijn spitsvondige tekst dat zij mij een proefverpakking cadeau deed opdat ik die wellicht aan een te platte kennis zou kunnen doorgeven. Ik aanvaardde het gebaar in dankbaarheid hoewel ik geenszins voornemens was dan ook maar iemand uit mijn kring met alle risico’s van dien te beledigen met het schenken van de proefverpakking.

Wat zat er ook weer in? Granen en hop? Gezonde ingrediënten dunkte mij en ik nam enkele pillen. Mijn ongelijk aangaande de effectiviteit vond ik gelogenstraft toen ik de volgende ochtend de twee rampzalige – voor mij als man zijnde in elk geval – gevolgen onder mijn neus had.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s