k*t, sh*t, k*t

“Hey, ik heb vrienden,” lacht ze als ze haar mobieltje in haar zak voelt trillen. Het blijkt tegen te vallen. Want direct daana hoor ik een luid en welgemeend “k*t, sh*t, k*t”. Haar vermeende vrienden zijn de sms-boeven die ook mij in al mijn onschuld al eens een som geld afhandig hebben gemaakt.

“Hoe kan het k*t, sh*t, k*t dat ik nu nog maar één euro beltegoed heb?! Ik heb gisteren nog tien euro opgewaardeerd. k*t, sh*t, k*t!!!”

Na enig doorvragen moet ik bevestigen dat het inderdaad zwaar k*t, sh*t, k*t voor haar is. Wat zou u doen als u op uw Hyves-pagina een tekstje zou zien dat er stiekem iemand op u verliefd is en u ook nog dertien jaar bent? Juist! Dan stuur je dat sms’je om te achterhalen wie je aanbidder is! Ik ben iets ouder dan dertien, maar ik zou het óók willen weten en in mijn enthousiasme vergeten dat ze je bij zo’n sms-dienst blijven bestoken met domme en vooral rodepeperdure berichtjes tot je beltegoed finaal op is. En dan moet je ook nog zien te verwerken dat er helemaal niemand stiekem op je verliefd is.

K*t, sh*t, k*, dát is het.

Advertenties

6 Reacties op “k*t, sh*t, k*t

 1. Afschaffen! Dat hyves!

 2. Damn, ik heb geen hyves meer. Nu zal ik nooit weten of er iemand verliefd op me is.

  Arme dochter.

 3. Aijaijaijaijai, wat een ellende. Nu kan ik zeggen dat je laten leiden door je ego nooit handig is, maar hee wie doet dat nu niet.

  Balen dus en hyves… bluh.

  Fijn weekend en snel weer opwaarderen. :-)

 4. Ah, dat is zeker k.t zeg. K.t met peren!

 5. Best erg, want je dochter verliest een klein stukje van haar onschuld. Tenminste, zo zou ik het ervaren als het mijn kind overkwam. Dat beltegoed is natuurlijk wel overheen te komen. Waar het om gaat is dat iemand misbruik heeft gemaakt van haar onschuld.

  Maar het is ook een goede les. Ze kan misschien maar beter nu al ondervinden, dat er overal mensen zijn die proberen aan haar emoties te appelleren om van haar te kunnen profiteren.

 6. foute acties dit zeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s