Vraag

“Mag ik u iets vragen?”, vroeg ik de beroemde schrijver. Nauwelijks had ‘vragen’ mijn mond verlaten of de rechterhand van de beroemde schrijver flitste naar de linkerbinnenzak van zijn colbert. “Nee, meneer beroemde schrijver”, zei ik toen, “een handtekening heb ik zelf. Ik wil u iets anders vragen.” Toen moesten we allebei lachen. De beroemde schrijver om zijn impulsieve handelen, ik om mijn scherpe humor.

Advertenties

8 Reacties op “Vraag

  1. Nu ben ik benieuwd wat je had willen vragen?

  2. @Pascal: goeie vraag! Ik heb hem gevraagd of hij bereid is de lancering van een initiatief kracht bij te zetten met zijn aanwezigheid. *anticipeert op vervolgvragen*

  3. In ieder geval nog íemand die lol om je heeft.

  4. hoi, ik bendrweer, ben benieuwd wie die beroemde schrijver was…. oh, ik denk dat ik het al weet…. en??

  5. @Roerganger: oké, maar dan is mijn vraag: welk initiatief? En hebt u wel kruiwagens nodig? Of misinterpreteer ik nu uw schrijven?

  6. @Pascal: juist, dergelijke vervolgvragen had ik verwacht. Er zijn echter redenen die mij dwingen tot enige terughoudendheid in vroegtijdige openbaarmaking van het initiatief. Op je vraag over kruiwagens, kan ik helder zijn. Ja, ik heb een kruiwagen nodig. Heb jij er nog in je schuur staan?

  7. @Roerganger: van die kruiwagen zou ik, als ik jou was, geen gebruik maken. Het zou een vroegtijdige beëindiging van uw carrière inluiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s